sadaya Kategori

Gasket Tatu Spiral

Imah>produk>Gasket Tatu Spiral

Flange Seal Gasket SS316 / SS304 ASME B16.20 Spiral Wound Gasket


Spiral wound gasket consists of “V-shape”(or”W-shape”)metal tape and nonmetal tape, which are overlapped each other and wound continuously.To fasten the metal tape,both its start point and end point are tack welded. Feature Wide Scope of acceptable working conditions. Can be used under high temperature, high pressure and ultra-low temperature or vacuum conditions. Change the combination of the gasket materials is to tackle the chemical corrosion problem of diverse medi...
 
                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Spiral wound gasket consists of "V-shape"(or"W-shape")metal tape and nonmetal tape, which are overlapped each other and wound continuously.To fasten the metal tape,both its start point and end point are tack welded.

hal nu husus

Lega Wengkuan kaayaan kerja anu tiasa ditampi. Tiasa dianggo dina suhu luhur, tekanan tinggi sareng suhu ultra-low atanapi kaayaan vakum. Ngarobih kombinasi bahan gasket nyaéta pikeun ngungkulan masalah korosi kimia média anu beragam nuju gasket.

Sarat henteu kaku pisan kana permukaan anu caket tina flange. Bisa dipaké pikeun ngégél flensa kalayan permukaan kasar

Instalasi gampang sareng panggunaan gunana.

Sealability alus teuing

Jenis Produk

gg

echnical Data Sheet

Produk & Jenis

Ukuran (mm)

Hawa (℃)

Tekanan (Mpa)

Spiral Wound Gasket filled with Graphite

 

φ16 ~ φ3200

(Di Lingkungan Éksidasi) -240 ~ + 550 ℃ ; (Di Lingkungan anu Henteu Éksidikasi) -240 ~ + 870 ℃

(Dina cai panas, minyak sareng sajabana) 30 Mpa; (Dina minyak uap, gas sareng sajabana) 20 Mpa

Spiral Wound Gasket dieusian Asbés

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket dieusian ku PTFE

 

φ16 ~ φ3200

-200 ~ + 250 ℃

15

 aplikasi Area

Gaskét Tatu Spiral utamina dianggo dina klep & pipa, pembuluh tekanan, kondensor, flensa penukar panas dina minyak, kimia, metalurgi, kapal sareng industri mékanis.

panalungtikan