sadaya Kategori

Gasket Tatu Spiral

Imah>produk>Gasket Tatu Spiral

Gasket Tatu Spiral pikeun Exchanger Panas


Gasket tatu spiral kalayan cincin luar sareng cincin batin, diwangun ku "bentuk V" (atanapi "W-bentuk") pita logam sareng pita nonmetal, anu silih tindih sareng tatu sacara teras-terasan. Pikeun nyepetkeun pita logam, duanana titik awal na sareng titik tungtung anu dilas tack. Kalayan dukungan ring luar sareng cincin batin, éta tiasa dianggo dina flange raray anu diangkat. Featurea Wide Scope tina kaayaan damel anu ditarima. Tiasa dianggo dina suhu luhur, tekanan tinggi sareng suhu ultra-low atanapi lowong ...

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Gasket tatu spiral kalayan cincin luar sareng cincin batin, diwangun ku "bentuk V" (atanapi "W-bentuk") pita logam sareng pita nonmetal, anu silih tindih sareng tatu sacara teras-terasan. Pikeun nyepetkeun pita logam, duanana titik awal na sareng titik tungtung anu dilas tack. Kalayan dukungan ring luar sareng cincin batin, éta tiasa dianggo dina flange raray anu diangkat.

Featurea

Lega Wengkuan kaayaan kerja anu tiasa ditampi. Tiasa dianggo dina suhu luhur, tekanan tinggi sareng suhu ultra-low atanapi kaayaan vakum. Ngarobih kombinasi bahan gasket nyaéta pikeun ngungkulan masalah korosi kimia média anu beragam nuju gasket.

Sarat henteu kaku pisan kana permukaan anu caket tina flange. Bisa dipaké pikeun ngégél flensa kalayan permukaan kasar

Instalasi gampang sareng panggunaan gunana.

Sealability alus teuing

Jenis Produk

dd

Lambaran Data Téknis

Produk & Jenis

Ukuran (mm)

Hawa (℃)

Tekanan (Mpa)

Gasket Tatu Spiral ngeusi Grafit

 

φ16 ~ φ3200

(Di Lingkungan Éksidasi) -240 ~ + 550 ℃ ; (Di Lingkungan anu Henteu Éksidikasi) -240 ~ + 870 ℃

(Dina cai panas, minyak sareng sajabana) 30 Mpa; (Dina minyak uap, gas sareng sajabana) 20 Mpa

Spiral Wound Gasket dieusian Asbés

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket dieusian ku PTFE

 

φ16 ~ φ3200

-200 ~ + 250 ℃

15

aplikasi Area

Gaskét Tatu Spiral utamina dianggo dina klep & pipa, pembuluh tekanan, kondensor, flensa penukar panas dina minyak, kimia, metalurgi, kapal sareng industri mékanis.


panalungtikan