sadaya Kategori

Gasket Tatu Spiral

Imah>produk>Gasket Tatu Spiral

Cina Flange Seal Gasket Spiral Wound Gasket


Gasket tatu spiral diwangun ku "V-bentuk" (atanapi "W-bentuk") pita logam sareng pita nonmetal, anu silih tumpang tindih sareng tatu terus-terusan. Pikeun nyepetkeun pita logam, duanana titik awal sareng titik akhir na dilas. Fitur Wide Scope tina kaayaan kerja anu tiasa ditarima. Tiasa dianggo dina suhu luhur, tekanan tinggi sareng suhu ultra-low atanapi kaayaan vakum. Ngarobih kombinasi bahan gasket nyaéta pikeun ngungkulan masalah korosi kimia tina rupa-rupa medi ...

                     
  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Spiral wound gasket consists of “V-shape”(or”W-shape”)metal tape and nonmetal tape, which are overlapped each other and wound continuously.To fasten the metal tape,both its start point and end point are tack welded.

hal nu husus

Lega Wengkuan kaayaan kerja anu tiasa ditampi. Tiasa dianggo dina suhu luhur, tekanan tinggi sareng suhu ultra-low atanapi kaayaan vakum. Ngarobih kombinasi bahan gasket nyaéta pikeun ngungkulan masalah korosi kimia média anu beragam nuju gasket.

Sarat henteu kaku pisan kana permukaan anu caket tina flange. Bisa dipaké pikeun ngégél flensa kalayan permukaan kasar

Instalasi gampang sareng panggunaan gunana.

Sealability alus teuing

Jenis Produk

ee

Lambaran Data Téknis

Produk & Jenis

Ukuran (mm)

Hawa (℃)

Tekanan (Mpa)

Spiral Wound Gasket ngeusi Grafit

 

φ16 ~ φ3200

(Di Lingkungan Éksidasi) -240 ~ + 550 ℃ ; (Di Lingkungan anu Henteu Éksidikasi) -240 ~ + 870 ℃

(Dina cai panas, minyak sareng sajabana) 30 Mpa; (Dina minyak uap, gas sareng sajabana) 20 Mpa

Spiral Wound Gasket dieusian Asbés

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket dieusian Asbés

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket dieusian ku PTFE

 

φ16 ~ φ3200

-200 ~ + 250 ℃

15

 

aplikasi Area

Gaskét Tatu Spiral utamina dianggo dina klep & pipa, pembuluh tekanan, kondensor, flensa penukar panas dina minyak, kimia, metalurgi, kapal sareng industri mékanis.

panalungtikan