sadaya Kategori

Pita segel benang PTFE

Imah>produk>Pita segel benang PTFE

PTFE Thread Seal Tape for Water Pipe, Color Yellow, 25.4mm Width, 0.1mm thickness


﹡Color yellow
50m long, 1" wide, and 0.1mm   thick 
﹡Made of 100% pure PTFE fine podwer
﹡Easy to use


Taros Kami

Fitur

PTFE thread seal tape is 1" width, 0.1mm thickness and 50m length 

PTFE thread seal tape is FAD certificated

Pita segel PTFE bodas cocog dianggo dina bungkus benang pikeun nyiptakeun sambungan pipa udara sareng cai (henteu kalebet pipa gas), sapertos dina pipa cai atanapi pasokan udara




spésifikasi
No. sipat Indéks Téknis hasil
1 Résistansi Panas +370 deg.C Pass
2 Résistansi Tiis -190 deg.C Pass
3 Résistansi Tekanan (Tekanan Cai) 16Mpa Pass
4 Kakuatan regangan 8Mpa Pass
5 Elongation 25% Pass
6 Rentang PH 0 ~ 14 ngaliwatan


panalungtikan