sadaya Kategori

Pita segel benang PTFE

Imah>produk>Pita segel benang PTFE

PTFE Thread Seal Tape for Plumbers, Pipe Sealing, 100mm width


﹡Color white
﹡10m long, 100mm wide, and 1mm thick 
﹡Package:10 rolls/shrinke,1000 rolls/CTN
﹡Density: 0.75g/cm3


Taros Kami

Fitur

PTFE thread pipe sealing tape is 100mm width, 1mm thickness and 10m length 

Pita segel PTFE bodas cocog dianggo dina bungkus benang pikeun nyiptakeun sambungan pipa udara sareng cai (henteu kalebet pipa gas), sapertos dina pipa cai atanapi pasokan udara

spésifikasi
No.sipatIndéks Téknishasil
1Résistansi Panas+370 deg.CPass
2Résistansi Tiis-190 deg.CPass
3Résistansi Tekanan (Tekanan Cai)16MpaPass
4Kakuatan regangan8MpaPass
5Elongation25%Pass
6Rentang PH0 ~ 14ngaliwatan


panalungtikan