sadaya Kategori

Datih Gasket

Imah>produk>Datih Gasket

Kinerja Tinggi Panas Résistansi Pipa Gasket


Gasket komposit grafit fléksibel anu diperkuat diwangun ku lambar logam anu diteken sareng sisikian grafit fleksibel saatos mencét sareng motong. 1.Characteristic Gasket grafit bertulang gaduh résistansi korosi anu sampurna, tahan suhu luhur & rendah, résistansi elastis anu hadé, kakuatan anu saé. Éta tiasa dipotong kana bentuk anu rumit. Gasket grafit bertulang sareng palapis jero & luar ngajaga sadaya ciri anu hadé pikeun dirina, sajaba ti éta, éta tiasa gampang dipasang, dibongkar, ...

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Gasket komposit grafit fléksibel anu diperkuat diwangun ku lambar logam anu diteken sareng sisikian grafit fleksibel saatos mencét sareng motong.

1. Karakteristik

Gasket grafit bertulang gaduh résistansi korosi anu sampurna, résistansi suhu luhur & rendah, résistansi elastis anu hadé, kakuatan anu saé. Éta tiasa dipotong kana bentuk anu rumit. Gasket grafit bertulang sareng lapisan jero & luar ngajaga sadaya ciri anu hadé pikeun dirina, sajaba ti éta, éta tiasa gampang dipasang, dibongkar, henteu rusak, samentawis tiasa nyegah korosi sedeng, ningkatkeun résistansi tekanan.

2. Lambaran Data Téknis

Bahan bertulang

Résistansi Tekanan
N / MM2)

suhu

Elongation%)

nepungan deui%)

Lingkungan Éksidasi

Ndina-Oksidasi

CS Nguatkeun Lambaran

≥48

-10-450

-10-550

30-35

15-20

SS304, SS316 Lambaran bertulang

≥48

-240-450

-200-600

30-35

15-30

SS304, SS316 Lambaran

≥48

-240-450

-200-600

30-40

10-15

Ss304, Lambaran Bolong

≥48

-240-450

-200-600

40-50

15-20

 

 11223311

Bahan bertulang

Breathable

(cm3 / mnt)
(kandel 1.5mm)

leakage
(kandel 1.5mm)

Segel Ajeg

N2 m1 / jam

Minyak bemper A 
m1 / jam

"M" 
faktor

"Y" 
Pra-ketang

CS Nguatkeun Lambaran

<= 0.8

30

3.0

9000

SS304, SS316 Lambaran bertulang

<= 0.8

60

2.5

4000

SS304, SS316 Lambaran

<= 0.4

35

2.0

900

SS304, Lambaran Bolong

≥1.0

70

3.0

5000


panalungtikan