sadaya Kategori

Datih Gasket

Imah>produk>Datih Gasket

PTFE Amplop EPDM Gasket


Amplop PTFE EPDM gasket ngamangpaatkeun jaket PTFE parantos janten populér pikeun dianggo dina jasa anu parah pisan kusabab anu murah na. Tekanan korsi, résistansi creep anu hadé, deformabilitas tinggi sareng pilihan rupa-rupa bahan pangisi pikeun mastikeun kinerja anu optimal dina aplikasi anu khusus. Fitur Produk: l Ampir 100% kimia tahan l tahan suhu: -200 ~ + 260 ℃ l Résistansi tekanan: 4Mpa Aplikasi PTFE gasket amplop seueur dianggo dina tuangeun sareng prosés industria ...

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L /
Taros Kami

Fitur

Amplop PTFE EPDM gasket ngamangpaatkeun jaket PTFE parantos janten populér pikeun dianggo dina jasa anu parah pisan kusabab anu murah na. Tekanan korsi, résistansi creep anu hadé, deformabilitas tinggi sareng pilihan rupa-rupa bahan pangisi pikeun mastikeun kinerja anu optimal dina aplikasi anu khusus.

Feature produk:

l Ampirna 100% tahan kimia

l résistansi Suhu: -200 ~ + 260 ℃

l résistansi tekenan: 4Mpa

aplikasi

Gasket amplop PTFE seueur dianggo dina dahareun sareng prosés industri dimana kontaminasi médium henteu kénging. Cocog pikeun alkali kuat sedeng, cairan kriogenik, oksigén, gas klorin jsb.

panalungtikan