sadaya Kategori

Pakét dikepang

Imah>produk>Pakét dikepang

Pakét Ramie Dikepang


Pengemasan Ramie dikepang tina ramie alami direspon ku emulsi PTFE, ramie ngagaduhan kakuatan struktural anu langkung luhur sareng tos lemes dina cai. Emulsi PTFE ningkatkeun kamampuan pelumasan ramie.

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Pengemasan Ramie dikepang tina ramie alami direspon ku emulsi PTFE, ramie ngagaduhan kakuatan struktural anu langkung luhur sareng tos lemes dina cai. Emulsi PTFE ningkatkeun kamampuan pelumasan ramie.

 Lambaran Data Téknis


puteran

Ngintip deui

valves

tekenan

2Mpa

2Mpa

3Mpa

aci Speed

8m / s usaha Rotary

suhu

-50 ℃ ~ + 130 ℃

Rentang PH

5 ~ 11

panalungtikan