sadaya Kategori

Pakét dikepang

Imah>produk>Pakét dikepang

PTFE Pakét sareng Aramid Corner


PTFE packing with aramid corner is made from aramid yarns impregnated with PTFE, while the friction faces are made of PTFE yarns. This structure enhances the lubrication ability of aramid fiber and improves the strength of the pure PTFE.

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

PTFE packing with aramid corner is made from aramid yarns impregnated with PTFE, while the friction faces are made of PTFE yarns. This structure enhances the lubrication ability of aramid fiber and improves the strength of the pure PTFE.

Lambaran Data Téknis


puteran

Ngintip deui

valves

tekenan

4Mpa

15Mpa

25Mpa

aci Speed

22m / s usaha Rotary

suhu

-100 ℃ ~ + 280 ℃

Rentang PH

2 ~ 12

 aplikasi Area

Éta nyayogikeun umur jasa anu langkung lami dina kaayaan parah anu dibungkus asbés konvensional tiasa nyayogikeun kapuasan, sapertos tambang, bijih timah, pulp kertas, pompa cai pompa stasiun listrik, jst.

panalungtikan