sadaya Kategori

Pakét dikepang

Imah>produk>Pakét dikepang

Packing Kelenjar PTFE Jalinan


Dikepang ku PTFE 100% dilegakeun, karakter lemes, kakuatan serat super, bahan tahan abrasi anu ideal.

Struktur keropos khusus serat tiasa nyerep langkung hadé sareng nyayogikeun pelumasan sareng agén konduktor panas anu manpaat pikeun panyegelan paking pikeun mastikeun konsistensi pelumasan sareng agén konduktor panas, pangirangan kamungkinan kaleungitan efficacy. Langkung saé pisan nyumponan tuntutan anu kaku ngagunakeun kaayaan.

Kacuali pisan sababaraha bahan kimia, nolak ampir sedeng.

                     

  • FOB Harga:                negosiasi
  • Supply Pangabisa:           10000 Piece / Potongan per Bulan

  • port:                          Shanghai Ningbo 

  • Sarat pamayaran:        Western Union atanapi PayPal , T / T, L / C
Taros Kami

Fitur

Dikepang ku PTFE 100% dilegakeun, karakter lemes, kakuatan serat super, bahan tahan abrasi anu ideal.

Struktur keropos khusus serat tiasa nyerep langkung hadé sareng nyayogikeun pelumasan sareng agén konduktor panas anu manpaat pikeun panyegelan paking pikeun mastikeun konsistensi pelumasan sareng agén konduktor panas, pangirangan kamungkinan kaleungitan efficacy. Langkung saé pisan nyumponan tuntutan anu kaku ngagunakeun kaayaan.

Kacuali pisan sababaraha bahan kimia, nolak ampir sedeng.

Lambaran Data Téknis


puteran

Ngintip deui

valves

tekenan

2Mpa

15Mpa

20Mpa

aci Speed

10m / s usaha Rotary

suhu

-200 ℃ ~ + 280 ℃

Rentang PH

0 ~ 14

 aplikasi Area

Tutuwuhan Rotary sareng timbal balik dina ngolah kadaharan, farmasi, bahan kimia khusus, sareng pulp sareng séktor kertas.

Husus disarankeun pikeun ngolah gula sareng coklat, sareng produksi kertas anu hadé.

panalungtikan