sadaya Kategori

Propil Company

Imah>pausahaan>Tentang Kami

Tentang Kami

CIXI DONGFENG SEALING PACKING Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah khusus pikeun ngahasilkeun produk mékanis sapertos gasket, sealing sheet, kemasan kelenjar, kemasan menara sareng sajabana. Perusahaan perenahna di Cixi, kota Ningbo, anu aya di Yangtze Walungan anu maju Délta Zona. Éta sakitar 200kms jauhna ti palabuan Shanghai, sareng ngan ukur 80kms jauhna ti palabuhan Ningbo. Géografi anu nguntungkeun ieu nyepetkeun waktos pengiriman. Kami narékahan pikeun diakuan salaku perusahaan panerapan anu maju sacara téknis, masihan kaamanan sareng hadiah pikeun sadaya pamilon, dina lingkungan anu teras-terasan ningkat sareng progresif. Janten urang kirimkeun barang-barang kami pikeun uji ketat. Saprak ayeuna, urang parantos lulus ISO 9001: 2008, Lisensi Pabrik Peralatan Khusus Républik Cina. Kami gaduh tim profesional anu saé kualitasna. Aya langkung ti 3 insinyur fokus kana bahan, mesin sareng desain listrik anu bakalan bakti di RD sareng kaluar produk ekonomis anu pangsaéna pikeun konsumén urang. 2 QC anu ngurus kontrol quanlity pikeun tanggung jawab kawajiban urang. 3 salesman internasional pikeun ngalegaan reputasi pasar dunya urang. Jasa hébat nyaéta misi urang, quanlity tinggi mangrupakeun kawajiban urang. Janten urang nanem modal waktos sareng tanaga pikeun ngalatih sareng ngalengkepan jalma-jalma pikeun ngalaksanakeun tugasna. Staf dilebetkeun kana posisi anyar, sareng leres dilengkepan ku pakakas téknologi pang anyarna. Kami mastikeun téknologi inpormasi sanés faktor anu ngawatesan pikeun komunikasi atanapi expediency.