сите категории

Тефлонски конец лента за запечатување

Дома>Производи>Тефлонски конец лента за запечатување

PTFE Thread Seal Tape for Plumbers, Pipe Sealing, 100mm width


﹡Color white
10 милиони фунти long, 100mm wide, and 1mm thick 
﹡Package:10 rolls/shrinke,1000 rolls/CTN
﹡Density: 0.75g/cm3


Контактирајте не

Карактеристики

PTFE thread pipe sealing tape is 100mm width, 1mm thickness and 10m length 

Белата тефлонска лента за заптивање е соодветна за употреба во навојни навои за да се создадат воздушни и водоотпорни приклучоци за цевки (не вклучувајќи гасна цевка), како на пример во цевководи за вода или приклучоци за снабдување со воздух

спецификации
БрСопственостТехнички индексРезултат
1Отпорност на топлина+370 степени ЦелзиусовиПомине
2Отпорност на студ-190 степени.CПомине
3Отпорност на притисок (притисок на вода)16MpaПомине
4Цврстина на истегнување8MpaПомине
5Издолжување25%Помине
6PH опсег0 14 ~помине


Испраќам барање