сите категории

О-прстен

Дома>Производи>О-прстен

Отпорен на масло пероксид излечен силиконска гума О прстен


Синтетичка гума базирана на афлас, армирана со црна јаглерод и излечен пероксид. Има добри својства на отпорна на брза декомпресија на гас (FGD), што го прави погоден за многу апликации на висок притисок на гас. Температурната способност за овој тип соединение е + 5 ~ + 200.

Контактирајте не

Карактеристики

Синтетичка гума базирана на афлас, армирана со црна јаглерод и излечен пероксид. Има добри својства на отпорна на брза декомпресија на гас (FGD), што го прави погоден за многу апликации на висок притисок на гас. Температурната способност за овој тип соединение е + 5 ~ + 200.

Технички лист на

СвојстваЕдинициТипична вредност
ЦврстинаIRHD84
Јачина на истегнувањеMPa22
Издолжување на пауза%189
Модул при 50% издолжувањеMPa4
Модул при 100% издолжувањеMPa12
Испраќам барање