Kabeh Kategori

Tim Profesional

Layanan gedhe minangka misi kita, quanlity dhuwur minangka kewajiban kita. Dadi, kita nandur modal wektu lan tenaga kanggo nglatih lan nglengkapi para karyawan kanggo nindakake tugas. Staff dilebokake ing posisi anyar, lan dilengkapi piranti teknologi paling anyar kanthi bener. Kita njamin teknologi informasi dudu faktor sing mbatesi komunikasi utawa ekspansi.

Read More

industri


Babagan awake dhewe


CIXI DONGFENG SEALING PACKING Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen terkemuka khusus kanggo ngasilake produk mekanik kayata gasket, sealing sheet, kemasan kelenjar, kemasan menara lsp. Perusahaan iki dununge ing Cixi, kutha Ningbo, sing ana ing Sungai Yangtze sing maju Zona Delta. Udakara 200km adoh saka plabuhan Shanghai, lan mung adoh saka plabuhan Ningbo. Geografi sing nguntungake iki nyepetake wektu pengiriman.

Read More

Product Hot


Resistensi Suhu Tinggi FEP PFA Ireng FKM Enkulasi PTFE O Rings

Resistensi Suhu Tinggi FEP PFA Ireng FKM Enkulasi PTFE O Rings

Produsen Tape Sealant gabungan PTF China Ngembangake PTFE

Produsen Tape Sealant gabungan PTF China Ngembangake PTFE

Gasket Pipa Knalpot Resistensi Kinerja Dhuwur

Gasket Pipa Knalpot Resistensi Kinerja Dhuwur

China Flange Seal Gasket Spiral Wound Gasket

China Flange Seal Gasket Spiral Wound Gasket

Gasket Luka Spiral kanggo Penukar Panas

Gasket Luka Spiral kanggo Penukar Panas

PTFE O Ring

PTFE O Ring