Kabeh Kategori

Gasket Luka Spiral

Omah>Products>Gasket Luka Spiral

Flange Seal Gasket SS316 / SS304 ASME B16.20 Spiral Wound Gasket


Gasket luka spiral kasusun saka pita logam "Wangun V" (utawa "W-bentuk") lan pita non-logam, sing saling tumpang tindih lan terus-terusan tatu. Kanggo ngencengi pita logam, mula uga titik wiwitan lan titik pungkasan dipasang las. Fitur Wide Scope kahanan kerja sing bisa ditampa. Bisa digunakake ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur lan suhu ultra-endhek utawa kahanan vakum. Ganti kombinasi bahan gasket yaiku kanggo ngrampungake masalah korosi kimia saka macem-macem medi ...
 
                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

Gasket luka spiral kasusun saka pita logam "Wangun V" (utawa "W-bentuk") lan pita non-logam, sing saling tumpang tindih lan terus-terusan di tatu. Kanggo ngencengi pita logam, mula uga titik wiwitan lan titik pungkasan dipasang las.

Feature

Wide ambane kahanan kerja sing bisa ditampa. Bisa digunakake ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur lan suhu ultra-endhek utawa kahanan vakum. Ganti kombinasi bahan gasket yaiku kanggo ngrampungake masalah korosi kimia saka macem-macem media menyang gasket.

Persyaratan sing ora kaku banget kanggo presisi permukaan flensa. Bisa digunakake kanggo nutup flensa kanthi permukaan sing atos

Instalasi gampang lan panggunaan gampang.

Sealability banget

Jinis Produk

gg

Lembar Data echnical

Produk & Jenis

Ukuran (mm)

Suhu (℃)

Tekanan (Mpa)

Spiral Wound Gasket kapenuhan Graphite

 

φ16 ~ φ3200

(Ing Lingkungan Oksidasi) -240 ~ + 550 ℃ ; (Ing Lingkungan sing Ora Ngoksidasi) -240 ~ + 870 ℃

(Ing sangisore banyu panas, lenga lsp) 30 Mpa; (Ing sangisore minyak uap, gas lsp) 20 Mpa

Gasket Luka Spiral diisi Asbes

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket kapenuhan PTFE

 

φ16 ~ φ3200

-200 ~ + 250 ℃

15

 Wilayah Aplikasi

Gasket Luka Spiral umume digunakake ing katup & pipa, prau tekanan, kondensor, flensa panas penukar ing industri minyak, kimia, metalurgi, kapal lan mekanik.

PANALITEN