Kabeh Kategori

Gasket Luka Spiral

Omah>Products>Gasket Luka Spiral

Gasket Luka Spiral kanggo Penukar Panas


Spiral wound gasket with outer ring and inner ring, consists of “V-shape”(or”W-shape”)metal tape and nonmetal tape, which are overlapped each other and wound continuously.To fasten the metal tape,both its start point and end point are tack welded. With the support of outer ring and inner ring, it could be used on raised face flange. Featurea Wide Scope of acceptable working conditions. Can be used under high temperature, high pressure and ultra-low temperature or vacuu...

                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

Spiral wound gasket with outer ring and inner ring, consists of “V-shape”(or”W-shape”)metal tape and nonmetal tape, which are overlapped each other and wound continuously.To fasten the metal tape,both its start point and end point are tack welded. With the support of outer ring and inner ring, it could be used on raised face flange.

Featurea

Wide ambane kahanan kerja sing bisa ditampa. Bisa digunakake ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur lan suhu ultra-endhek utawa kahanan vakum. Ganti kombinasi bahan gasket yaiku kanggo ngrampungake masalah korosi kimia saka macem-macem media menyang gasket.

Persyaratan sing ora kaku banget kanggo presisi permukaan flensa. Bisa digunakake kanggo nutup flensa kanthi permukaan sing atos

Instalasi gampang lan panggunaan gampang.

Sealability banget

Jinis Produk

dd

Lembar Data Teknis

Produk & Jenis

Ukuran (mm)

Suhu (℃)

Tekanan (Mpa)

Gasket Luka Spiral filled with Graphite

 

φ16 ~ φ3200

(Ing Lingkungan Oksidasi) -240 ~ + 550 ℃ ; (Ing Lingkungan sing Ora Ngoksidasi) -240 ~ + 870 ℃

(Ing sangisore banyu panas, lenga lsp) 30 Mpa; (Ing sangisore minyak uap, gas lsp) 20 Mpa

Gasket Luka Spiral diisi Asbes

 

φ16 ~ φ3200

-150 ~ + 450 ℃

15

Spiral Wound Gasket kapenuhan PTFE

 

φ16 ~ φ3200

-200 ~ + 250 ℃

15

Wilayah Aplikasi

Gasket Luka Spiral umume digunakake ing katup & pipa, prau tekanan, kondensor, flensa panas penukar ing industri minyak, kimia, metalurgi, kapal lan mekanik.


PANALITEN