Kabeh Kategori

Pita segel benang PTFE

Omah>Products>Pita segel benang PTFE

PTFE Thread Seal Tape for Plumbers, Pipe Sealing, 100mm width


﹡Color white
﹡ 10m long, 100mm wide, and 1mm thick 
﹡Package:10 rolls/shrinke,1000 rolls/CTN
﹡Density: 0.75g/cm3


Hubungi kita

fitur

PTFE thread pipe sealing tape is 100mm width, 1mm thickness and 10m length 

Pita segel PTFE putih cocok digunakake kanggo mbungkus utas kanggo nggawe sambungan pipa udara lan banyu (ora kalebu pipa gas), kayata pipa banyu utawa alat pasokan udara

specifications
No. Property Indeks Teknis Result
1 Resistensi Panas +370 deg.C pass
2 Resistensi Kadhemen -190 deg.C pass
3 Resistensi Tekanan (Tekanan Banyu) 16Mpa pass
4 Kekuwatan Tensile 8Mpa pass
5 Elongation 25% pass
6 Range PH 0 ~ 14 pass


PANALITEN