Kabeh Kategori

Pita segel benang PTFE

Omah>Products>Pita segel benang PTFE

PTFE Industrial Sealant Tape,-190 to 370 deg.C Tepmerature Range,3/4" width, 0.1mm Thickness, 50m Length


For use in wrapping pipe threads to create   air and water tight connections
50 m long, 3/4" wide, and 0.1mm thick   for multiple uses
Operating temperature range of -190 to +370   deg.C
warna putih


Hubungi kita

fitur

PTFE Sealant tape is 3/4" width, 0.1mm thickness and 50m length with density from 0.2 to 1.60g/cm3.

Pita segel PTFE putih cocok digunakake kanggo mbungkus utas kanggo nggawe sambungan pipa udara lan banyu (ora kalebu pipa gas), kayata pipa banyu utawa alat pasokan udara

specifications
No. Property Indeks Teknis Result
1 Resistensi Panas +370 deg.C pass
2 Resistensi Kadhemen -190 deg.C pass
3 Resistensi Tekanan (Tekanan Banyu) 16Mpa pass
4 Kekuwatan Tensile 8Mpa pass
5 Elongation 25% pass
6 Range PH 0 ~ 14 pass


PANALITEN