Kabeh Kategori

O-ring

Omah>Products>O-ring

Bahan Bakar Pola Berwarna Karet Silikon Berwarna Ukuran Permukaan O Dering Ore kanthi Kualitas Tinggi


Karet nitril (NBR, Buna-N) nyedhiyakake resistensi minyak lenga petroleum uga minyak mineral lan sayuran. Karet nitril uga nyedhiyakake resistensi sing kuat kanggo penuaan panas - asring dadi kauntungan utama tinimbang karet alam.

                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

Karet nitril (NBR, Buna-N) nyedhiyakake resistensi minyak lenga petroleum uga minyak mineral lan sayuran. Karet nitril uga nyedhiyakake resistensi sing kuat kanggo penuaan panas - asring dadi kauntungan utama tinimbang karet alam.

Lembar Data Teknis

WernaIreng utawa Werna
MaterialNitril (NBR)
Atose (Shore A)65 ~ 75
Suhu (℃)-30 ~ 120
Kekuwatan Tensil (Mpa)14
Elongation at Break (%)384
Kapadhetan (g / cm3)1.2

 

Wilayah Aplikasi

Karet nitril tampil apik ing karburator lan bahan bakar diafragma, selang pesawat, segel lan gasket uga pipa minyak. Amarga fleksibilitas, nitrile digunakake ing aplikasi sing ora mung resistensi minyak lan bahan bakar, nanging aplikasi kasebut mbutuhake resistensi panas, abrasi, banyu, lan permeabilitas gas.

PANALITEN