Kabeh Kategori

Gasket Flat

Omah>Products>Gasket Flat

Fiber PTFE Fiber Fiber Kaca


Gasket PTFE modifikasi ningkatake kinerja tinimbang PTFE konvensional, Ngurangi produk lan emisi sing kurang. Penylametan torsi bolt sing apik, proses manufaktur sing unik minimalake masalah aliran adhem sing khas Lembar PTFE sing wis gedhe lan ditambahi. Tahan macem-macem bahan kimia kanggo umur layanan ing macem-macem aplikasi.

                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

Gasket PTFE modifikasi ningkatake kinerja tinimbang PTFE konvensional, Ngurangi produk lan emisi sing kurang. Penylametan torsi bolt sing apik, proses manufaktur sing unik minimalake masalah aliran adhem sing khas Lembar PTFE sing wis gedhe lan ditambahi. Tahan macem-macem bahan kimia kanggo umur layanan ing macem-macem aplikasi.

Lembar Data Teknis

Property

unit

Standard

Werna


Blue

komposisi


PTFE nganggo gelas

Range suhu

-268 ~ 260

meksa

bar

55

Sealability (GB / T9129-2003)

cm3/s

<1 x 10-3

Relaksasi Creep ASTM F38

%

35

Rentang Kompresibilitas ASTM F36-99

%

25 ~ 40

Recovery ASTM F36-99

%

> 25

Kekuwatan tarik ASTMF 152-95

N / mm2

12

Flammability

Ora bakal ndhukung semangat

Wutah Bakteri

Ora bakal ndhukung

 

Wilayah Aplikasi

Bisa digunakake kanggo segel mekanik, anti korosi kimia, segel kapal proses kimia, pelumasan alat mesin, slider dhukungan konstruksi jembatan lan macem-macem jinis panyegelan pipa ing suhu dhuwur lan kondisi korosif sing dhuwur.

PANALITEN