Kabeh Kategori

Packing dikepang

Omah>Products>Packing dikepang

Packing Jalinan PTFE Grafit


t yaiku kemasan kepang digawe saka benang PTFE sing ana grafit. Dianjurake kanggo batang kanggo meh kabeh bahan kimia. Stabilitas lan angkat layanan dawa bisa ditindakake kanthi koefisien gesekan sing kurang. Iki nduweni kekuatan luh sing gedhe lan konduktivitas termal sing dhuwur. Pengemasan pelumasan otomatis iki ora ngetung batang lan minimalake lengan lengen, biaya acement. Bisa digunakake kanggo nutup alkali, pelarut, banyu, uap, asam kajaba asam oksidasi kuat (aqua regia, asam nitrat fuming, asam nitrat fuming, asam sulfat fuming, lsp.) Kanggo pompa sentrifugal, autoklae, mixer agitator, lsp.

                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

t yaiku kemasan kepang digawe saka benang PTFE sing ana grafit. Dianjurake kanggo batang kanggo meh kabeh bahan kimia. Stabilitas lan angkat layanan dawa bisa ditindakake kanthi koefisien gesekan sing kurang. Iki nduweni kekuatan luh sing gedhe lan konduktivitas termal sing dhuwur. Pengemasan pelumasan otomatis iki ora ngetung batang lan minimalake lengan lengen, biaya acement. Bisa digunakake kanggo nutup alkali, pelarut, banyu, uap, asam kajaba asam oksidasi kuat (aqua regia, asam nitrat fuming, asam nitrat fuming, asam sulfat fuming, lsp.) Kanggo pompa sentrifugal, autoklae, mixer agitator, lsp.

Lembar Data Teknis


puteran

Balesan

Valves

meksa

2Mpa

15Mpa

15Mpa

Kacepetan Poros

14m / s puteran

Suhu

-200 ℃ ~ + 280 ℃

Range PH

0 ~ 14

 Wilayah Aplikasi

Bisa digunakake kanggo nutup alkali, pelarut, banyu, uap, kanggo pompa sentrifugal, autoklaf, agitator, mixer, lsp.

PANALITEN