Kabeh Kategori

Packing dikepang

Omah>Products>Packing dikepang

Pengepakan Serat Arcylic


Pengepakan serat arcylic dikepang saka serat arcylic sing kuat kanthi PTFE impregnasi kaping pindho. Iki nduweni sifat panyegelan, pelumas lan tahan kimia. Pengepakan arcylic bisa nganggo utawa tanpa minyak. Inti karet silikon abang elastis dhuwur bisa nyedhot geter.

                     

  • Potongan:                Rembugan
  • Sumber Kabisan:           10000 Piece / Piece per Month

  • Port:                          Shanghai Ningbo 

  • Syarat-syarat pembayaran:        Western Union utawa PayPal , T / T, L / C
Hubungi kita

fitur

Pengepakan serat arcylic dikepang saka serat arcylic sing kuat kanthi PTFE impregnasi kaping pindho. Iki nduweni sifat panyegelan, pelumas lan tahan kimia. Pengepakan arcylic bisa nganggo utawa tanpa minyak. Inti karet silikon abang elastis dhuwur bisa nyedhot geter.

Lembar Data Teknis


puteran

Balesan

Valves

meksa

2Mpa

10Mpa

20Mpa

Kacepetan Poros

20m / s puteran

Suhu

-100 ℃ ~ + 280 ℃

Range PH

2 ~ 12

Wilayah Aplikasi

Biasane digunakake ing kompa lan katup, lan bisa ngatasi bahan kimia liyane kajaba asam kuat, alkali lan oksidator kuat.

PANALITEN