Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah>Company>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

CIXI DONGFENG SEALING PACKING Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen terkemuka khusus kanggo ngasilake produk mekanik kayata gasket, sealing sheet, kemasan kelenjar, kemasan menara lsp. Perusahaan iki dununge ing Cixi, kutha Ningbo, sing ana ing Sungai Yangtze sing maju Zona Delta. Udakara 200km adoh saka plabuhan Shanghai, lan mung adoh saka plabuhan Ningbo. Geografi sing nguntungake iki nyepetake wektu pengiriman. Kita ngupaya supaya diakoni minangka perusahaan alat sing maju kanthi teknis, menehi keamanan lan hadiah kanggo kabeh peserta, ing lingkungan sing terus ningkat lan progresif. Dadi, kita ngirim barang kanggo tes sing ketat. Wiwit saiki, kita wis ngliwati ISO 80: 9001, Lisensi Pabrik Peralatan Khusus Republik China. Kita duwe tim profesional sing berkualitas tinggi. Ana luwih saka 2008 insinyur sing fokus ing materi, mesin lan desain listrik sing bakal nyedhiyakake awake dhewe ing RD lan bakal ngasilake produk ekonomi paling apik kanggo para pelanggan. 3 QC njupuk kontrol kontrol quanlity kanggo tanggung jawab kanggo kewajiban. 2 salesmen internasional kanggo nggedhekake reputasi pasar donya. Layanan gedhe minangka misi kita, quanlity dhuwur minangka kewajiban kita. Dadi, kita nandur modal wektu lan tenaga kanggo nglatih lan nglengkapi para karyawan kanggo nindakake tugas. Staff dilebokake ing posisi anyar, lan dilengkapi piranti teknologi paling anyar kanthi bener. Kita njamin teknologi informasi dudu faktor sing mbatesi komunikasi utawa ekspansi.